Alcotrack - Den norske Dräger eksperten

Kalibrering av Dräger alkomätare

Dräger Alcotest 3820 (multilingual) och Dräger Alcotest 4000 (multilingual) måste kalibreras av Alcotrack Sverige AB. Vi har kompatibel kalibreringsmjukvara (Diagnostics), godkänd kalibreringsutrustning och godkänd blandningsgas.

Vi kalibrerar Dräger Alcotest 3000, Dräger Alcotest 3820 (svensk och multilingual), Dräger Alcotest 4000 (svensk och multilingual), Dräger Alcotest 5820, Dräger Alcotest 6000, Dräger Alcotest 6510, Dräger Alcotest 6820, Dräger Alcotest 7000 och Alcoscan AL7000 Premium.

Kalibreringskontroll och underhåll av alkomätare - prenumerationstjänst och on-site service

Dräger kräver kontinuerligt underhåll och kalibreringskontroll så att den information som du skall bedöma och analysera är korrekt. Vi rekommenderar att du skickar in alkotestaren till oss 1 gång per år för kalibreringskontroll och underhåll. Vi kalibrerar din alkomätare med exakt samma blandningsgas (C2H5OH~Ethanol) och mjukvara (Diagnostics) som Drägerwerk AG & Co. KGaA använder.

Dräger on-site service och kalibrering i Storgöteborg
Kontakta oss idag för att boka on-site service och kalibrering och upplev skillnaden med våra professionella och pålitliga lösningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig säkerställa att dina alkomätare alltid är i toppskick.