Alcotrack - Suomalainen Dräger-asiantuntija

Dräger on-site service och kalibrering i Storgöteborg

Vi förstår vikten av att ha tillförlitliga och noggranna alkomätare, särskilt för företag och organisationer som använder dem för att säkerställa säkerhet och efterlevnad av regler och föreskrifter. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som täcker alla dina behov av underhåll och kalibrering, direkt på plats.

Vår service är utformad för att ge dig bekvämlighet och sinnesro. Istället för att behöva skicka dina alkomätare till en verkstad, kommer våra erfarna tekniker till din plats och utför allt nödvändigt arbete på plats. Detta sparar tid, minskar stillestånd och säkerställer att dina alkomätare alltid fungerar optimalt.

Vi är stolta över att kunna erbjuda professionella och pålitliga tjänster som du kan lita på. Våra tekniker är utbildade för att hantera alla typer av alkomätare från Dräger och vi använder endast de senaste verktygen och mjukvara för att säkerställa att kalibrering och underhåll utförs med högsta noggrannhet.

Oavsett om du har en liten flotta av alkomätare eller hanterar en stor mängd enheter, kan vi anpassa våra tjänster för att möta dina specifika behov. Vår flexibilitet och dedikation till kvalitet gör oss till det självklara valet för företag och organisationer i Storgöteborg som kräver tillförlitliga och korrekta alkomätare.

Kontakta oss idag för att boka on-site service och kalibrering och upplev skillnaden med våra professionella och pålitliga lösningar. Vi ser fram emot att hjälpa er säkerställa att era alkomätare alltid är i toppskick.

Alcotrack Sverige AB, Mölndal
Dräger On-site service
E-post: [email protected]
Telefon: 0722302657

Alcotrack Sverige AB är stolt att vara leverantör av alkomätare till Västra Götalandsregionen (VGR). Genom vårt nära samarbete säkerställer vi att VGR alltid har tillgång till den senaste teknologin och högkvalitativa alkomätare som uppfyller deras strikta krav på säkerhet och regelöverensstämmelse. Vi strävar efter att leverera pålitliga och effektiva lösningar som säkerställer exakta resultat i varje mätning.

#storgöteborg #göteborg #mölndal #härryda #stenungsund #kungsbacka #partille